Wietse Voordes, Accountmanager Business Point Noord

Ik ben Wietse Voordes. De jongste bij Business Point Noord, maar betrokken vanaf het eerste uur. Bijna alles wat je van ons ziet komt bij mij uit de vingers. Ik ben namelijk begonnen als stagiaire communicatie bij Business Point Noord. Hier heb ik veel ontwerpen mogen maken en het bedrijf een gezicht mogen geven. 

Wietse

Binnen Business Point Noord heb ik dus veel mogen betekenen in de communicatie, maar alles wat met beeld te maken heeft behoort ook zeker tot mijn specialiteit. De term “beelddenker” omschrijft mij erg goed. Of dit nu fotografie, film, photoshop, design of visuele oplossingen zijn maakt niet uit. Ik vind het allemaal even gaaf om mee bezig te zijn. Met een gouden combinatie van communicatie kennis, design en narrowcasting maken we met veel plezier uw merk groot. 

Als de zon schijnt ben ik waarschijnlijk buiten vinden, als kind was dit niet anders. Waar dit vroeger op de skelter was is het tegenwoordig een motor. Ik ben een absolute fanaat en houd van de vrijheid van de natuur. Mijn perfecte vrije dag bestaat uit een goede dag motorrijden naar mooie locaties om een paar foto’s te schieten.  

Het verhaal hoe Raymond / Business Point Noord en ik elkaar hebben gevonden is één voor in de boeken, Ik vertel het u graag eens onder het genot van een kop koffie.