Een professionele website vanaf € 499,00 excl. BTW

Business Point Noord is uw partner voor een complete website inclusief hosting, domeinnaam en SSL certificaat.

Webdesign volgens Google richtlijnen

De website zal worden gebouwd conform de richtlijnen van Google, en zal op elk scherm te bekijken zijn. Dit noemen wij responsive webdesign.

Uw bedrijf zal met een eigen website ook op het internet herkenbaar zijn. Welk bedrijf kan tegenwoordig nog zonder een eigen website? Ga maar na, kijkt u nog in de ouderwetse telefoongids? Het antwoord zal hoogstwaarschijnlijk nee zijn, als u iets zoekt dan kijkt u toch ook even snel op het internet? Zo kan Buisiness Point Noord ook Uw bedrijf voorzien van een volledige website bestaande uit +/- 6 pagina’s en een overzichtelijk contactformulier.

Eigen emailadres

Ook een eigen emailadres zoals info@uwbedrijf.nl krijgt u er van ons bij. Wij sturen u de inloggegevens van zowel de website als van uw nieuwe email, zodat u vanaf dan ook met uw eigen zakelijke emailadres berichten kunt sturen en ontvangen.

Eigen beheer d.m.v. CMS

De website heeft een eigen CMS, hiermee kunt u zelf heel gemakkelijk tekst, video, foto, en andere zaken toevoegen aan uw website. Daarnaast zijn onze websites klaar voor de toekomst, elke website kunt u makkelijk zelf uitbreiden naar wens.

Onderstaand ziet u enkele voorbeelden van klanten die u voor zijn gegaan

Veilige website met SSL

Ook met de veiligheid en betrouwbaarheid zit het wel goed, wij voorzien uw website van een beveiligde verbinding zodat hackers geen gegevens kunnen stelen als iemand u een bericht via de website wil versturen. Dit is een SSL verbinding, herkenbaar aan het groene hangslotje in de url balk. Als u klikt op dit hangslot krijgt u te zien dat de website een veilige verbinding heeft.

Webdesign voor een eerlijke prijs

Onze prijs is € 499,- voor de bouw .

Daarnaast rekenen wij € 200,- voor het eerste jaar service, hosting en registratie domeinnaam. U bent in 1x klaar voor een heel jaar!

Lage Jaarlijkse kosten

Natuurlijk zijn er ook lage kosten die jaarlijks terug keren. Maar dan pas na het 1e jaar! Dit zijn de kosten voor hosting van de website ( de website moet een plekje hebben op het internet) en een kleine vergoeding voor de door u gekozen domeinnaam. De jaarlijkse kosten bedragen €79,- ex BTW per jaar vanaf jaar 2. En dat is dan ook echt alles om uw eigen website altijd actief te hebben op het internet. Neem contact met ons op