Van printers tot totaaloplossingen

Een bedrijfsomgeving wordt steeds meer digitaal; desondanks blijft de vraag naar een all-in-one oplossing voor printen, scannen en kopiëren onverminderd groot. Als Business Point Noord kunnen wij organisaties helpen met de juiste oplossing. We zijn merk onafhankelijk waardoor we altijd een oplossing kunnen vinden die het beste bij uw situatie past, eventueel in combinatie met  een van onze software-oplossingen.

Duur?
Nee wij werken juist kostenbesparend

Hoe kan dit?
De gedachte die bij mensen en organisaties vaak leeft is om een goedkope printer aan te schaffen en zo kosten te besparen. De realiteit is echter dat dit soort machines duur zijn in verbruik en dat de variabele kosten (verbruiksonderdelen) veel hoger zijn dan de aanschaf kosten.

Business Point Noord werkt met machines en verbruiksmaterialen die erg lang meegaan en we zorgen er op deze manier voor dat de totale kosten vele malen lager liggen. Verder zorgen wij ervoor dat uw machine en oplossing altijd werkt door het verlenen van full service en als er een verbruiks onderdeel leeg of stuk is, leveren wij u deze.

Kortom, lagere kosten en volledige ontzorging.

Meer weten of een persoonlijk advies, aarzel niet en maak een vrijblijvende fysieke of online afspraak met een van onze accountmanagers…