Onze Gegevens:

Business Point Noord ( KVK 827667599)
Ouddeelstraat 7 A
8936 AZ LEEUWARDEN

Algemene voorwaarden:
Voor onze werkzaamheden voor particulieren op het gebied van energie, vallen wij onder de algemene voorwaarden voor de levering van elektriciteit en gas voor kleinverbruik uit 2017.
Deze zijn bij ons ten allen tijden opvraagbaar en wij hebben deze ook altijd digitaal bij ons en verstrekken deze aan de eindklant nadat er een sale is gedaan.

Voor de zakelijke markt vallen wij onder de algemene voorwaarden van ICT Nederland en hiervoor gelden dezelfde regels als hierboven omschreven bij particulier.

Wat te doen bij een klacht:

Natuurlijk hopen wij dat we een ieder op een prettige manier kunnen helpen.
Mocht dit niet het geval zijn en mocht u een klacht hebben, willen wij u vragen deze klacht per email te sturen naar raymond@ goeie.org
Wij zullen trachten om binnen 24 uur te reageren.

Privacy:

We vinden privacy belangrijk, daarom gaan we altijd zorgvuldig met je gegevens om. Je kunt erop vertrouwen dat je privacy bij ons in goede handen is.
De AVG biedt aan u rechten, die u onder bepaalde voorwaarden kunt uitoefenen. Zo heeft u het recht op inzage, rectificatie of verwijdering van uw persoonsgegevens die wij verwerken. In het geval u toestemming voor een verwerking van uw persoonsgegevens heeft verleend kunt u deze te allen tijde weer intrekken.
Mocht u dit willen, kunt u dit altijd kenbaar maken via email.
Tot slot hanteren wij ten allen tijden de privacy voorwaarden van de bedrijven waarmee wij samen werken.

Contact:

Telefoon: 06-40 93 77 72

E-mail: raymond@goeie.org