Onze Gegevens:

Business Point Noord ( KVK 82767599)
Ouddeelstraat 7 A
8936 AZ LEEUWARDEN

Algemene voorwaarden:
Voor onze werkzaamheden voor particulieren op het gebied van energie, vallen wij onder de algemene voorwaarden voor de levering van elektriciteit en gas voor kleinverbruik uit 2017.
Deze zijn bij ons ten allen tijden opvraagbaar en wij hebben deze ook altijd digitaal bij ons en verstrekken deze aan de eindklant nadat er een sale is gedaan.

Voor de zakelijke markt vallen wij onder de algemene voorwaarden van ICT Nederland en hiervoor gelden dezelfde regels als hierboven omschreven bij particulier.

Wat te doen bij een klacht:

Natuurlijk hopen wij dat we een ieder op een prettige manier kunnen helpen.
Mocht dit niet het geval zijn en mocht u een klacht hebben, willen wij u vragen deze klacht per email te sturen naar raymond@ goeie.org
Wij zullen trachten om binnen 24 uur te reageren.

Privacy:

We vinden privacy belangrijk, daarom gaan we altijd zorgvuldig met je gegevens om. Je kunt erop vertrouwen dat je privacy bij ons in goede handen is.
De AVG biedt aan u rechten, die u onder bepaalde voorwaarden kunt uitoefenen. Zo heeft u het recht op inzage, rectificatie of verwijdering van uw persoonsgegevens die wij verwerken. In het geval u toestemming voor een verwerking van uw persoonsgegevens heeft verleend kunt u deze te allen tijde weer intrekken.Hieronder vindt u een uitgebreide omschrijving.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Business Point Noord kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van , en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan verstrekt. Business Point Noord kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam

– Uw adresgegevens

– Uw telefoonnummer

– Uw e-mailadres

– Uw IP-adres

WAAROM Business Point Noord GEGEVENS NODIG HEEFT

Business Point Noord verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Business Point Noord uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG Business Point Noord GEGEVENS BEWAART

Business Point Noord bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Business Point Noord verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Business Point Noord worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Business Point Noord gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. GOOGLE ANALYTICS maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Business Point Noord heeft hier geen invloed op. Business Point Noord heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar . Business Point Noord zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Contact:

Telefoon: 06-40 93 77 72

E-mail: raymond@goeie.org